20190411_115116
20200120_110421-2

Een geboorteslinger is een stoffen naamslinger in het teken van de geboorte van een kindje. Hij wordt ontworpen aan de hand van het geboortekaartje of de babykamer. Zo kun je de kersverse ouders verrassen met een geboorteslinger met de naam van hun pasgeboren kindje erop.

De slinger kan gebruikt worden op bijvoorbeeld de babyshower, babyborrel, voor het raam als geboorte aankondiging en op de kinderkamer natuurlijk! Een geboorteslinger is dus leuk om cadeau te doen, maar ook super leuk om lekker zelf te ontwerpen.

 Een geboorteslinger bestellen? Maak een keuze uit de vormen, het formaat, het aantal vlaggen. Stuur ons een berichtje via mail of Whatsapp met jouw wensen en wij nemen z.s.m. contact met je op of . Voor het ontwerp ontvangen ik graag een foto’s van het geboortekaartje of de babykamer. Een geboortekaartje versturen via de post is zeer welkom, deze kan dan gebruik worden voor de foto’s.

 Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee, dus informeer gerust! Liever telefonisch informatie opvragen? Geen probleem ik help je graag!

Inspiratie: